Trainingen

In onze Academy zijn meerdere trainingen te volgen om een goede wimperstyliste te worden. Je begint met het behalen van je classic certificaat om vervolgens de volume training te volgen. Ben je na het behalen van je one by one certificaat nog niet helemaal tevreden kies dan voor een perfectie training.

De opleiding voor de classic techniek

Tijdens de cursus wordt de one-by-one techniek geleerd. Dit zijn individuele wimperextensions die 1 voor 1 op de natuurlijke wimper worden geplaatst.  Als u beide cursusdagen goed heeft afgerond krijgt u een certificaat.

Perfectie training

Tijdens de cursus wordt de perfectie van de one-by-one techniek geleerd. We gaan hier dieper in op de styling van de ogen en het creëren van volume met meerdere lengtes en diktes. Als u de cursusdag goed heeft afgerond krijgt u een certificaat.

Russian Volume training

Tijdens de cursus wordt de Russian Volume techniek geleerd. Dit zijn meerdere dunne individuele wimperextensions die in de vorm van een waaier van bijvoorbeeld 4 extensions op de natuurlijke wimper worden geplaatst.  Als u de cursusdag goed heeft afgerond krijgt u een certificaat.

© 2017 WIMPR.nl Alle rechten voorbehouden

0